OpenSeaMap Forum

For new registrations: Please create and activate an account. Afterwards send an email to forum.openseamap@gmail.com including a short message and your username to get write access to this forum. Thanks!
Für neue Registrierungen: Bitte erstelle einen neuen Account und schalte ihn frei. Anschließend sende eine kurze Mail mit deinem Nutzernamen an forum.openseamap@gmail.com um Schreibzugriff für dieses Forum zu bekommen. Danke!

You are not logged in.

#1 2015-07-06 07:44:49

Ironicsven
Member
From: Flensburg, DE
Registered: 2015-05-03
Posts: 42
Website

JIcons not working for beacons

Hi,

I downloaded JIcons from https://sourceforge.net/projects/openseamap/files/ to create icons for an at5 map but it only works for buoys etc. and not for beacons. The output of beacons is always empty.

Could somebody please help me?

This is the icon.xml:

<icons>
  <icon width="100" height="80" scale="0.2" file="red_buoy_lateral" format="PNG" >
    <tag k="seamark:type" v="buoy_lateral" />
    <tag k="seamark:buoy_lateral:shape" v="pillar" />
    <tag k="seamark:buoy_lateral:colour" v="red" />
    <tag k="seamark:topmark:colour" v="red" />
    <tag k="seamark:topmark:shape" v="cylinder" />
  </icon>
  <icon width="100" height="80" scale="0.2" file="green_buoy_lateral" format="PNG" >
    <tag k="seamark:type" v="buoy_lateral" />
    <tag k="seamark:buoy_lateral:shape" v="pillar" />
    <tag k="seamark:buoy_lateral:colour" v="green" />
    <tag k="seamark:topmark:colour" v="green" />
    <tag k="seamark:topmark:shape" v="cone, point up" />
  </icon>
  <icon width="100" height="80" scale="0.2" file="red_beacon_lateral" format="PNG" >
    <tag k="seamark:type" v="beacon_lateral" />
	<tag k="seamark:beacon_lateral:category" v="port" />
    <tag k="seamark:beacon_lateral:colour" v="red" />
    <tag k="seamark:topmark:colour" v="red" />
    <tag k="seamark:topmark:shape" v="cylinder" />
  </icon>
  <icon width="100" height="80" scale="0.2" file="green_beacon_lateral" format="PNG" >
    <tag k="seamark:type" v="beacon_lateral" />
	<tag k="seamark:beacon_lateral:category" v="starboard" />
    <tag k="seamark:beacon_lateral:colour" v="green" />
    <tag k="seamark:topmark:colour" v="green" />
    <tag k="seamark:topmark:shape" v="cone, point up" />
  </icon>
  <icon width="100" height="80" scale="0.2" file="beacon_special_purpose" format="PNG" >
    <tag k="seamark:type" v="beacon_special_purpose"/>
    <tag k="seamark:beacon_special_purpose:category" v="warning"/>
    <tag k="seamark:beacon_special_purpose:colour" v="yellow"/>
    <tag k="seamark:topmark:colour" v="yellow"/>
    <tag k="seamark:topmark:shape" v="x-shape"/>
  </icon>
  <icon width="100" height="80" scale="0.2" file="beacon_isolated_danger" format="PNG" >
    <tag k="seamark:type" v="beacon_isolated_danger"/>
    <tag k="seamark:beacon_isolated_danger:colour" v="black;red;black"/>
    <tag k="seamark:beacon_isolated_danger:colour_pattern" v="horizontal"/>
  </icon>
  <icon width="100" height="80" scale="0.2" file="notice" format="PNG" >
    <tag k="seamark:type" v="small_craft_facility" />
    <tag k="seamark:small_craft_facility:category" v="fuel_station" />
  </icon>
</icons>

Best regards
Sven


OpenSeaMap AT5 charts maintainer

Offline

#2 2015-07-06 14:47:38

malcolmh
Member
From: Hull, UK
Registered: 2012-09-05
Posts: 194

Re: JIcons not working for beacons

OK, I have fixed it.


Malcolm Herring, Developer

Offline

#3 2015-07-06 17:21:51

Ironicsven
Member
From: Flensburg, DE
Registered: 2015-05-03
Posts: 42
Website

Re: JIcons not working for beacons

Thank you so much, beacons are working now smile

Sorry I didn't notice before but topmarks don't work. They are not important for me but I wanted to mention it.


OpenSeaMap AT5 charts maintainer

Offline

#4 2015-07-06 17:25:04

malcolmh
Member
From: Hull, UK
Registered: 2012-09-05
Posts: 194

Re: JIcons not working for beacons

Try again, I have just re-uploaded to SourceForge


Malcolm Herring, Developer

Offline

#5 2015-07-06 17:36:58

Ironicsven
Member
From: Flensburg, DE
Registered: 2015-05-03
Posts: 42
Website

Re: JIcons not working for beacons

Wow, now even the topmarks are working smile

Thank you again!


OpenSeaMap AT5 charts maintainer

Offline

Board footer

Powered by FluxBB